Интериорните врати и техните каси

     Когато влизате в едно жилище обикновено първото впечатление, което си създавате за дома  и собствениците е от въвеждащото помещение. Най-често там са разположени интериорните врати за всички стаи. От значение за тях са дизайна, цвета и компонентите им. Оказва се, че правилният избор на модел е само половината свършена работа, когато става въпрос за  интериорни врати. Красивият им и цялостен облик впечатлява. Той се постига с правилна по форма и размер каса. На пазара се предлагат няколко варианта каси и первази:

      Права каса с фиксирана широчина – 10 см и прави первази. Много често се използва, когато дадена интериорна врата, ще се поставя за пространства като „в тунел”, поради невъзможността да се сложат первази. Тази каса може да  се монтира с первази от едната или двете страни. Те не влизат в самата каса, а се поставят отстрани. Това налага  модела да се използва само за прави и  много равни стени. 

Права каса

     Към първата каса може да се добави уширителна планка, като така се покрива зид до 38 см. При този вариант може да има щоков  монтаж с  первази от едната страна или от двете, в зависимост от желанието  на клиента и  това дали има място за тях.

Права каса с уширителна планка

     Обла регулируема каса с плаващи первази от двете страни. Первазите, влизат в специален отвор в касата и това, че се регулират позволява успешно да се напаснат на криви стени и да покрият неравностите. Възможностите за обличане на зид с тези модели  каси са в голям диапазон. Започват от 7 см  и достигат до 49 см, когато се допълнят с уширение.

Обла регулируема каса

     Не подценявайте касата и изберете подходящ модел за интериорните врати, тъй като тя е онзи  малък, но много важен  детайл, който  допълва и завършва вратата и придава чувство на  композирана и добре съчетана обстановка.

Търси по модел врата

За контакти

  • Център

          ул. Г.С.Раковски, 59

          моб: +359 (899) 691 019

  • Младост

          бул. Ал. Малинов, 51

          /Метро Сити/

         +359 (894) 627 712

  • Красно село

          бул. Цар Борис III, 111A

         +359 (899) 691 034