Металните врати- гаранция за сигурност и комфорт

 

   Металните врати са известни от доста време в България, но преди години се използваха предимно за входове на големи блокове и жилищни кооперации. Сега обаче те са много по-разпространени и разумните домакинства залагат именно на тях. Металните врати  вдъхнат респект на крадците, а и известен факт е, че една стабилна входна врата е почти невъзможно да бъде разбита. Друго предимство е, че домът Ви ще стане много по-топъл и шумоизолиран.

  Металните врати са издръжливи на всякакви климатични условия и техният живот е изключително дълъг. Ако имате допълнителна метална врата е най-добрият начин да защитите своя дом и офис, както и вещите в тях.

 Съвременните метални врати, освен че са здрави и надеждни, са и с изключително красив дизайн, което ги прави част от цялостния интериор на помещението. Цените на този тип входни врати  вече не са толкова високи, тъй като пазарът е пренаситен  от всевъзможни модели и конкуренцията налага изгодни  оферти с ниски цени за своите клиенти.

  Когато входната металната врата е  по-здрава, солидна и надеждна,това предоставя на собствениците сигурност, защита и спокойствие.

Търси по модел врата

За контакти

  • Център

          ул. Г.С.Раковски, 59

          моб: +359 (899) 691 019

  • Младост

          бул. Ал. Малинов, 51

          /Метро Сити/

         +359 (894) 627 712

  • Красно село

          бул. Цар Борис III, 111A

         +359 (899) 691 034