Стъклената врата - вратата на бъдещето

     Стъклото е един от най-древните материали. Благодарение на разнообразните му свойства, то се използва универсално в съвременната човешка практика. Физико-химичен - неорганичен материал, с плътна структура на тялото – това е стъклото. Въпреки, че съществува опасност от екологични проблеми,  стъклото е материала за вратите на бъдещето.

     Ако се стремите да притежавате елегантен и уникален интериор във вашия дом,  най-добрия вариант да постигнете целта си, е да изберете стъклена врата. Така се създава впечатление за повече пространство в стаята. По този начин домът изглежда по-светъл и просторен.

image004     Много практикуващи дизайнери са на едно мнение, тъй като са целеустремени към създаването на уникални проекти, насочени към създаването на изискан и стилен интериор. За тях е немислимо в един дом да не присъства поне една стъклена врата. Здравите и запечатани стъклени конструкции придават привлекателен и атрактивен вид на всяка стая, като същевременно имат добра изолация от шум и запазват топлината в помещенията.

     Стъклото без рамка разкрива гледката от другата страна на вратата. Имате възможност да се наслаждавате на слънчевите лъчи, природата или на красивата градина на двора. Съвременните и актуални модели са изработени от висококачествено закалено стъкло. За тях е характерно изобилието от варианти и оригинални дизайни.

      Ако имате интерес от поставяне на висококачествени стъклени врати, които са подходящи за дома или офиса ви, можете да се информирате за актуалните модели чрез интернет. Добре е да имате предвид нуждата от следните характеристики - шумоизолация, топлоизолация, устойчивост на високи температури, издръжливост и безопасност по европейските стандарти.

      Съвременните варианти,  предлагани на пазара, се изработват с разнообразни мотиви и се декорират в различни стилове. Видът на стъклото се предлага в следните варианти: прозрачно, матово, с гравюра, цветно и орнаментно. Пазарът предлага много модели, което позволява да изберете най-подходящия избор за вашата стая и да изявите ярката ѝ индивидуалност.

     Стъклената врата позволява на дневната светлина на премине свободно към  по-тъмните места на дома ви, а благодарение на шумоизолацията, получавате гарантирана и ефективна почивка.

Търси по модел врата

За контакти

  • Център

          ул. Г.С.Раковски, 59

          моб: +359 (899) 691 019

  • Младост

          бул. Ал. Малинов, 51

          /Метро Сити/

         +359 (894) 627 712

  • Красно село

          бул. Цар Борис III, 111A

         +359 (899) 691 034