Идеи за украса на входната врата за Коледа

Идеи за украса на входната врата за Коледа

Коледа е скоро тук, така че е време отново да украсим домовете си. Коледното дърво обикновено е фокусната точка, но не трябва да пренебрегваме останалата част от къщата. Подарете на гостите си празнично посрещане като декорирате входната врата. Имаме куп страхотни идеи, които бихте искали да опитате, така че нека да започваме.

Нормален венец често е достатъчен, но в случай, че искате нещо малко по-привлекателно, нещо с по-ограничен облик, можете да покажете голям гирлянд, украсен със сезонна зеленина и борови шишарки около входната врата, като рамка. Говорейки за рамки, можете да украсите входната врата, която има чукче. Всъщност това е доста хубава идея, не само за Коледа.

Сега обаче можете да украсите рамката с изрезки за коледни дървета или други сезонни неща. Ако имате двойна входна врата, нямате нужда от един, а от два венеца. Можете да се възползвате от тази възможност, за да създадете симетричен декор на предните врати. Поставете съответстващи венци на всеки панел на вратата и ги оформете с гирлянд.

Вместо венец, може би бихте искали да приветствате гостите си с персонализирано послание. Можете да го напишете на парче дърво или знак за врата, направен от картон, шперплат или каквото и да е друго, което смятате за подходящо. Закачете я с панделка и добавете две или три коледни украшения за малко цветен контраст.

В допълнение към декорирането на входната врата с венец, знак или каквото и да е друго, което предпочитате, има и възможност да се постави красиво коледно дърво на верандата. Тя може да бъде истинско дърво или не, в зависимост от Вашите предпочитания. Това е идеалната идея, ако нямате достатъчно място за дървото вътре в къщата.

Можете също така да бъдете креативни, като поправите елементи в декорации на входните врати. Например, вземете сребърна чиния, закачете я на предната врата с някаква цветна лента или плат и добавете три оцветяващи коледни орнаменти.

Друга идея може да бъде да се направи малка торбичка и да се напълни със сезонна зеленина, може би и някои паднали листа и някои шишарки и да се завърже на входната врата. Можете да ги окачите от клона, ако имате такъв или можете да използвате закачалка.