Филтриране

Всеки ремонт води до избора на интериорни врати. Независимо дали е на къща или апартамент, дори и да е само с цел освежаване на дома или офиса, се пораждат няколко въпроса: „Какви интериорни врати да изберем? Какви видове има и за къде са подходящи?”. Ние, от Врати София, ще Ви помогнем, като Ви предложим всички възможни варианти, спрямо Вашия интериор, за да откриете точните интериорни врати за вас.

Интериорни врати на топ цени – ето и нашите предложения:

  • За спалня, най-подходящи са плътните интериорни врати. Те ще Ви подсигурят нужното уединение, тишина и спокойствие. Можете да избирате от богата гама цветове и модели (с фрезовка, остъклени или напълно гладки). Gradde ще ви предложи немско качество на достъпни цени. При тях имате възможност за избор между 2 вида висококачествени покрития. Вътрешните врати са със специални заоблени ръбове за по-голяма сигурност и безопасност, а ако търсите нещо евтино, но качествено – вратите от серия Стандарт са перфектното решение за Вас.
  • В хола и трапезарията е добре да прониква естествена светлина. Затова най-подходящи за тези помещения са моделите интериорни врати от Врати София със стъклени орнаменти.
  • При нужда от временно разделяне на две помещения, ще Ви предложим плъзгащи интериорни врати. Така ще спестите място, а в допълнение ще получите и максимално удобство.
  • Ако търсите врати за баня, алуминиевите интериорни врати са перфектното решение. Устойчиви на мокрене, те ще държат влагата далеч от коридора и останалите стаи.
  • А дали не търсите нещо нестандартно? Нашите стъклени врати са перфектният избор за хората с подобни предпочитания. Моделите с фирмен бранд са изключитело стилно решение за офиси. А защо да не внесете забавна нотка в детската стая със стъклена врата със забавен принт на любимия анимационен герой на Вашето дете?

Изберете Врати София и се доверете на консултантските предложения на нашите специалисти. Може да се ползвате и от услугите на нашите монтажисти.

Тук ще получите професионално отношение и отлично качество, на достъпни цени в София.