Офисът и вратите
gfrg

Офисът и вратите

За един офис вътрешния интериор е важно да изразява професионализъм. Когато обзавеждате помещение за офис, освен офис мебели, Ви трябват и други неща, които да превърнат мястото в елегантно и вдъхващо доверие офис пространство. Особено пък, ако работите с клиенти, ще Ви трябва добър външен вид. Затова е много важен и избора на вратите, защото те са първото нещо, което всеки клиент или бизнес-партньор ще види. Новите тенденции при офис сградите залагат на проектирането на модулен принцип. При разграничаването на отделните модули се използват различни модели врати – както стъклени, така и плътни, плъзгащи или стационарни.

На много хора се налага да работят от вкъщи, т.е. техния офис е в техния дом. Затова е необходимо „офисът” да бъде разграничен от останалата част на жилището – отделен кабинет или ако в жилището няма достатъчно място, то поне отделен кът, който да е само за работа. Удобен начин за обособяването на този кът от останалата част на жилището е чрез поставянето на врата. Ето няколко интересни предложения, които дават възможност да разграничите работата от дома и да не нарушавате спокойствието на близките си.

Изцяло самостоятелна стая, превърната в кабинет за работа. Може би най-предпочитания вариант, но разбира се, не във всяко жилище има свободна стая, която да можем да превърнем в офис помещение. Този вариант е изключително подходящ за жилище, в което няма възможност да обособите отделна стая за работен кабинет. Спестява много място и в същото време дава възможност да работите и едновременно с това, да се наслаждавате на уюта и комфорта на Вашия дом.

Ако разполагате с по-голямо помещение, може да отделите един ъгъл в стаята с остъклена врата. Визуално, пространството няма да изглежда много по-малко, а в същото време ще се сдобиете със самостоятелен кабинет.