Остъклените интериорни врати – лукс и удобство
new interior doors regardifng rare elegant timber glass idea 12

Остъклените интериорни врати – лукс и удобство

С навлизането на пазарната икономика у нас, строителният сектор и в частност, този отговарящ за интериорния дизайн на родните домове, изживя истински бум. Днес с лекота ще откриете стотици различни видове интериорни врати, които могат да паснат, на практика на всеки интериор, вкус или технически изисквания. Сред различните възможности, предлагани от дистрибутори и производители на интериорни врати са дизайн, цвят, размери, тип на монтажа, дебелина и други фактори, които имат отношение, както към функционалността, така и към естетичния външен вид на нашите интериорни врати.

Днес широко се предлагат и остъклени интериорни врати, които имат за цел да пропускат естествената светлина във Вашия дом и да допринесат за по-добро визуално разпределение на пространството в него. Пазара на остъклени интериорни врати също предлага множество варианти в помощ на потребителите, като им дава възможност да надскочат доста свои интериорни виждания и да допринесат за едно по-комфортно и красиво изживяване в своя дом.

Ето и едни от най-популярните видове остъклени интериорни врати:

  • Въртящи се остъклени интериорни врати, каквито сме свикнали да наблюдаваме интегрирани по входовете на големите бизнес сгради. Друго място, където биват използвани са летища, банки и т.н.
  • Стандартни интериорни врати с остъклени елементи – такива са стандартните домашни врати, които допринасят за подобряването на визията във вашето жилище или офис. Те са красиви и функционални, а освен всичко останало могат да бъдат с вградени витражи, които да излъчват изящество и стил.
  • Остъклени врати с интериорни характеристики, които се плъзгат или работят на принципа на акордеон. Този вид врати са подходящи за използване в офис сгради, но също така могат да бъдат едно наистина интересно решение в модерно обзаведения ви дом.
  • Персонализирани остъклени интериорни врати – този тип врати са сред най-скъпите. Те се създават специално за клиента и в пълна последователност спрямо неговите изисквания. Съвсем нормално дизайна на подобни конструкции е изключително иновативен и може да внесе неповторимо усещане във всяко жилище.