You are currently viewing Преимущества на втората входна врата

Преимущества на втората входна врата

Поставянето на врата като втора входна си има своите преимущества. Първото нещо, за което се сещаме е намаляване на течението и увеличаване на топлоизолацията. Въпреки това има и доста модерни входни врати с добро качество, които може да се справят с тази задача.

Възможно ли е при поставяне на 2 входни да затрудним крадците при разбиването им?- Разбира се! Но една добре бронирана врата също може да издържи този тест. Подобрява се и звукоизолацията на стаята. Можем да разгледаме примера с магазини, в които едната врата е стъклена/изцяло или частично/, а втората врата осигурява сигурност извън работно време.При частните домове това също е една идея за прозорци на терасата или външни прозорци на къщи .

Сега да разгледаме основният въпрос – може да поставим от вътрешната страна красива дървена врата, на която да се любуваме, а евентуално външната да бъде с бронировка и да предпазва дома от вандали. Разбира се, ако едната Ви врата е с по- просто заключване и не толкова добра шумо и топло изолация е добро решение да се монтира една основна външна врата, която да Ви предпазва допълнително.

Хубаво е да съчетаете втората вътрешна врата спрямо интериора и да придобиете завършен вид на Вашия дом. Също така изборът Ви може да се спре на врата с плъзгащ механизъм, което придава допълнително усещане за усъвършенстване на визията във Вашия дом. В този случай двукрилите плъзгащи врати изглеждат съвсем оригинално, което създава усещането, че за да се придвижите в друга стая ще трябва да използвате асансьор. Възможността за поставяне на всякакъв такъв тип врати Ви дава възможност да поставите и една стъклена такава, която придава завършен вид при положение, че всички останали интериорни врати са също със стъклено крило.

Голямо разнообразие от модели и желания, които реално могат да предадат завършек и приятна атмосфера.