Входни врати за апартаменти
539 new

Входни врати за апартаменти

Без значение в какъв апартамент живеете, факт е че входната врата се явява като първостепенен защитник на дома. Колкото по-качествена е тя, толкова по-малък е шанса да ви посетят неканени гости. Сами преценете кое е най-важно за вас и за вашето семейство, подредете приоритетите си относно вратата. Хубавото е, че днес избора е огромен. Красиво декорирани врати (изглеждащи като интериорни), могат да бъдат достатъчно стабилни и да пазят достойно жилището ви.

Видове входни врати

Два са основните типа входни врати за апартаменти, а именно метални и дървени. Много важен критерии при техния избор са дебелината на касата и крилото. Точно поради тази причина, около 90% от клиентите се насочват към металните врати (заради по-голямата якост на сплавта).

Съвременните модели врати правят възможно тяхното сливане с всякакъв интериор, като при металните има възможност да се облицоват с естествен фурнир. Това от своя страна им придава по-естествен и завършен вид.

Дървените врати внасят в дома естетика и топлота, но при по-неблагоприятни условия, по тях има вероятност да се образуват пукнатини или друг вид деформации. Препоръчва се те да се обработват с водоотблъскващи препарати.

Вратите от МДФ притежават голяма устойчивост и са добри изолатори. И тях може да откриете в най-разнообразни цветове и текстури, въпрос на индивидуален вкус.

Заключваща система

Безспорно заключващата система на вратата, е една от най-важните характеристики, що се отнася до нейната надеждност. Няколко са основните групи в заключването. Ако, например, използвате допълнителни средства, може да подсилите здравината на патрона си.

Изолация

За да спестите електроенергия, идеални са вратите, които са звуко и топлоизолиращи. Сами преценете за вас какво ви е необходимо. Не е лошо да се посъветвате със специалист, както преди покупката, така и при монтажа. Сравнете цените на производителите и помнете, че това е инвестиция за години наред и евтиното много пъти излиза по-скъпо.