You are currently viewing Входни врати за апартаменти

Входни врати за апартаменти

Без значение в какъв апартамент живеете, факт е че вратата на входа се определя като първостепенен защитник на дома. Колкото по-качествена е тя, толкова по-малък е шанса да Ви посетят неканени гости. Сами преценете, кое е най-важно за Вас и за Вашето семейство, подредете приоритетите си относно вратата. Хубавото е, че днес избора е огромен. Красиво декорирани врати, изглеждащи като интериорни,  може да разчитате, че са напълно стабилни и да пазят достойно жилището Ви.

Видове входни врати

Има два типа външни врати за апартаменти , а именно са класифицирани като метални и дървени. Много важен критерии при техния избор са дебелината на касата и крилото. Именно, поради това, около 90% от клиентите се насочват към металните врати (заради по-голямата якост на сплавта). Най-честите въпроси за метални врати, ще Ви дадат яснота относно техните характеристики. Изключителните качества, с които се характеризират съвременните врати, предназначени за поставяне на входа на жилищата, правят лесно сливането им с различните решения в интериора. Естественият фурнир, успешно допълва метала, придавайки му атрактивен и запомнящ се вид.

Дървените врати внасят в дома естетика и топлота, но при по-неблагоприятни условия, по тях има вероятност да се образуват пукнатини или друг вид деформации. Препоръчва се, те да се обработват с водоотблъскващи препарати. Вратите от МДФ притежават голяма устойчивост и са добри изолатори. И тях може да откриете в най-разнообразни цветове и текстури, въпрос на индивидуален вкус.

Система на заключване

Безспорно механизмите, с които работят заключващите системи на вратите, са една от най-важните характеристики, що се отнася до тяхната надеждност. Няколко са основните групи в заключването. Имате и възможност да подсилите допълнително патрона си, влагайки още малко средства.

Изолация

За да оптимизирате някои разходи, заложете на външни врати с звуко и топлоизолираща характеристика. Сами преценете на Вас, какво Ви е необходимо. Не е лошо да се посъветвате със специалист, както преди покупката, така и при монтажа. Сравнете цените на производителите и помнете, че това е инвестиция за години наред и евтиното много пъти излиза по-скъпо.