Входни врати

Ако търсите сигурността и комфорта, които следва да осигуряват всеки един апартамент, къща, вила или офис, то сте попаднали на правилното място. Входните врати от „Врати София“ ще Ви очароват освен със спокойствието, което ще внесат във Вашия дом, но и с изящни дизайни, отговарящи на всеки вкус.

Филтриране

В нашия магазин ще намерите подходящата за Вас врата, отговаряща на изискуемите стандарти за качество и то на ниски цени.

Предлагаме Ви както блиндирани, така и изцяло метални входни врати:

Блиндирани врати

Блиндирани врати

  • Блиндираните входни врати от „Врати София“ са здрави и надеждни. Можете да избирате измежду по-деликатни или по-авангардни дизайни.
  • Нашите модели биха паснали на разнообразните предпочитания на всеки ценител на качественото и стилно обзавеждане.
  • Тук ще намерите търсената от вас находка, която ще Ви осигури всичко необходимо, за защитата на Вашия дом. Блиндираните врати, които предлагаме, със сигурност привличат вниманието на преминаващите, но едновременно с това излъчват и нужната непробиваема стабилност.
  • Затова не се колебайте да ни се доверите и да се потопите спокойни в топлината и уюта на дома си.

Метални врати

Метални врати

  • Във „Врати София“ предлагаме също и изцяло метални входни врати. Можете да се сдобиете с тях на евтини цени, без конкуренция в София.
  • Те са изработени от прахово боядисан метал, което допринася за лесна поддръжка на повърхността, неизискваща големи усилия.
  • Вратите от метал са подходящи както за панелни жилища, така и за защита на вашето мазе или вила. Този вид врати също се предлага в разнообразна гама от модели и цветове, засищащи и най-непредвидените предпочитания.
  • Ето защо, ако търсите евтини метални врати, с високо качество, не се бавете и разгледайте нашите предложения.

От какъв материал да е входната врата?

Входната врата е визитната картичка на къщата – всеки път, когато посетите, който и да е дом, погледът Ви веднага пада върху входната врата. Ето защо при нас получавате само висококачествени индивидуални артикули, внимателно произведени за Вас. Въз основа на няколко основни модела, можете да проектирате индивидуално Вашата входна врата според Вашите желания. В допълнение към ексклузивния дизайн нашите врати впечатляват и с максималната си сигурност. Благодарение на масивната многоточкова ключалка е гарантирана най-добрата защита.

Когато купувате новата си входна врата, първото нещо, което трябва да направите, е да изберете правилния основен материал. Но кой материал е по-подходящ за врати на къщи – дърво или метал?

Според нас има аргументи за и против и двата материала. Поради тази причина в нашата гама ще намерите, както метални входни врати, така и врати, изработени от комбинация МДФ-метал.

Входните врати, изработени от метал са особено стабилни и абсолютно нечувствителни към вятъра и времето. Металът е до голяма степен устойчив на корозия и следователно е изключително издръжлив и лесен за грижи, защото е прахово боядисан. Повърхността може да бъде проектирана по най-различни начини с различни покрития и цветове.

Вратите от МДФ-метал комбинират най-добрите свойства на МДФ и метала. Много клиенти не искат да пропуснат уютния, приятелски усет към дървения мотив. С външна обвивка, изработена от метал, вратата е защитена от вредни атмосферни влияния. Дървото също има много добри изолационни свойства, поради, което МДФ входна врата е идеална за ниско енергийни къщи.

Получавате качествен продукт, който ще бъде с вас дълго време. Затова е още по-важно да избирате внимателно. Можем да Ви предложим богат избор от модели врати, които могат да бъдат индивидуално адаптирани.

Блиндирана входна врата Картал - бяла

Защо трябва да си сменим входната врата

Все някога идва времето, в което се заглеждате във входната си врата и осъзнавате, че тя не е подходяща за вашия дом, вече е стара и провиснала, а вие имате нужда да модернизирате вашия дом, а какво по-добро от това да си смените входната врата, която е лице на дома ви и е първото нещо, което виждате вие и вашите близки прибирайки се, както и приятелите ви, когато в идват на гости. Подходящата врата ще внуши подсъзнателно на всички, които я виждат какъв човек сте и какъв уникален характер имате.

При нас имате уникалната възможност да си харесате врата като ви предоставяме огромен избор от серии, цветове и шарки. Имате избор дали вратата да ви бъде по-масивна, или да бъде по-артистична, дали тя да е по-динамично изразяваща, или да изразява спокойствие и хармония в дома ви. Сменяйки входната си врата, вие придавате ново лице на дома си, а най-добрия вариант, на който може да се спрете и да изберете е този, при който като погледнете вратата, забележите, че тя отразява вашата същност, а това винаги е възможно при нашия огромен избор от врати.

В днешно време технологията напредва с невъобразима скорост, същевременно и всичко покрай нея, включително и хората, но с това напредване идва и развитието на вариантите за кражба. Вратите ни са по-сигурни от стандартните входни врати, поради факта, че са с две независими заключващи системи и същевременно във вратите са вградени пасивни шипове, които влизат в касата при затваряне, а това прави изкъртването на вратата почти невъзможно. Други пък врати имат заключване в няколко посоки, нагоре, надолу и настрани, което автоматично прави вратата много по трудна за отваряне от обикновен крадец. При нас не само можете да намерите врата, която да ви харесва, ами имате и възможността да си изберете врата, с която да се чувствате сигурни, а сигурността е на първо място.

Ако имате допълнителни въпроси, относно качествата или моделите както на блиндираните, така и на металните ни входни врати, посетете някой от нашите магазини или ни се обадете на посочения телефон.

Нашите професионални консултатни ще бъдат така любезни да задоволят всеки Ваш интерес.