Филтриране

End of content

Няма повече страници за зареждане

Ако търсите сигурността и комфорта, които следва да осигуряват всеки един апартамент, къща, вила или офис, то сте попаднали на правилното място. Входните врати от „Врати София“ ще Ви очароват освен със спокойствието, което ще внесат във Вашия дом, но и с изящни дизайни, отговарящи на всеки вкус.

В нашия магазин ще намерите подходящата за Вас врата, отговаряща на изискуемите стандарти за качество и то на ниски цени.

Предлагаме Ви както блиндирани, така и изцяло метални входни врати:

Блиндирани врати

Блиндирани врати

  • Блиндираните входни врати от „Врати София“ са здрави и надеждни. Можете да избирате измежду по-деликатни или по-авангардни дизайни.
  • Нашите модели биха паснали на разнообразните предпочитания на всеки ценител на качественото и стилно обзавеждане.
  • Тук ще намерите търсената от вас находка, която ще Ви осигури всичко необходимо, за защитата на Вашия дом. Блиндираните врати, които предлагаме, със сигурност привличат вниманието на преминаващите, но едновременно с това излъчват и нужната непробиваема стабилност.
  • Затова не се колебайте да ни се доверите и да се потопите спокойни в топлината и уюта на дома си.

Метални врати

Метални врати

  • Във „Врати София“ предлагаме също и изцяло метални входни врати. Можете да се сдобиете с тях на евтини цени, без конкуренция в София.
  • Те са изработени от прахово боядисан метал, което допринася за лесна поддръжка на повърхността, неизискваща големи усилия.
  • Вратите от метал са подходящи както за панелни жилища, така и за защита на вашето мазе или вила. Този вид врати също се предлага в разнообразна гама от модели и цветове, засищащи и най-непредвидените предпочитания.
  • Ето защо, ако търсите евтини метални врати, с високо качество, не се бавете и разгледайте нашите предложения.

Защо трябва да си сменим входната врата

Все някога идва времето, в което се заглеждате във входната си врата и осъзнавате, че тя не е подходяща за вашия дом, вече е стара и провиснала, а вие имате нужда да модернизирате вашия дом, а какво по-добро от това да си смените входната врата, която е лице на дома ви и е първото нещо, което виждате вие и вашите близки прибирайки се, както и приятелите ви, когато в идват на гости. Подходящата врата ще внуши подсъзнателно на всички, които я виждат какъв човек сте и какъв уникален характер имате.

При нас имате уникалната възможност да си харесате врата като ви предоставяме огромен избор от серии, цветове и шарки. Имате избор дали вратата да ви бъде по-масивна, или да бъде по-артистична, дали тя да е по-динамично изразяваща, или да изразява спокойствие и хармония в дома ви. Сменяйки входната си врата, вие придавате ново лице на дома си, а най-добрия вариант, на който може да се спрете и да изберете е този, при който като погледнете вратата, забележите, че тя отразява вашата същност, а това винаги е възможно при нашия огромен избор от врати.

В днешно време технологията напредва с невъобразима скорост, същевременно и всичко покрай нея, включително и хората, но с това напредване идва и развитието на вариантите за кражба. Вратите ни са по-сигурни от стандартните входни врати, поради факта, че са с две независими заключващи системи и същевременно във вратите са вградени пасивни шипове, които влизат в касата при затваряне, а това прави изкъртването на вратата почти невъзможно. Други пък врати имат заключване в няколко посоки, нагоре, надолу и настрани, което автоматично прави вратата много по трудна за отваряне от обикновен крадец. При нас не само можете да намерите врата, която да ви харесва, ами имате и възможността да си изберете врата, с която да се чувствате сигурни, а сигурността е на първо място.

Ако имате допълнителни въпроси, относно качествата или моделите както на блиндираните, така и на металните ни входни врати, посетете някой от нашите магазини или ни се обадете на посочения телефон.

Нашите професионални консултатни ще бъдат така любезни да задоволят всеки Ваш интерес.