Филтриране

End of content

Няма повече страници за зареждане

Блиндираните врати ефикасно повишават сигурността на Вашия апартамент, къща, вила или офис. В близкото минало беше известно, че високото качество на вратите е съпровождано с високата цена, то днес на пазара може да се намери богато разнообразие от блиндирани врати, които са подходящи според вкуса и са по финансовите възможности на всеки. Разбира се, когато обмисляте покупката на блиндирана врата трябва да отбележите нейните плюсове и минуси.

Плюсове на блиндираните врати

      • – допълнително чувство за сигурност;
      • – дизайн;

– топло и шумоизолация.

Допълнителното чувство за сигурност е една от основните причини, която кара множеството от клиенти да изберат поставянето на блиндирана врата в техния дом или офис.

Освен, че ще Ви кара да се чувствате по-сигурни във вашия дом или офис, блиндираната врата лесно може да стресне и потенциални крадци.

Дизайнът е едно от основните предимства на блиндираните входни врати. За разлика от класическите стоманени врати, при блиндираните имаме изключително голямо цветово и дизайнерско разнообразие, което позволява да изберете най-красивата според Вас врата.

Топло и шумоизолацията също не трябва да бъдат пренебрегвани. Все по-често хората започват да говорят за енергийна ефективност на жилищата, а в това отношение блиндираната врата може да Ви предостави в пъти по-голямо запазване на топлината през зимата в сравнение със стоманена или дървена врата. Същото се отнася и за изолацията на шума.