Научете повече За нас

0 +
Години Опит
0 +
Доволни Клиенти

    Нашата основна дейност е внос и търговия на интериорни и блиндирани врати. Благодарение на успешната си фирмена политика успяваме да се реализираме на пазара като надежден и качествен бизнес партньор. С изградената си дистрибуторска мрежа в цяла България се налагаме като един от основните вносители на врати в България.

Предлагаме на своите клиенти и партньори богат избор от интериорни и блиндирани врати на конкурентни цени. В продуктовия каталог можете да разгледате разнообразието от цветове и модели, които предлагаме. Основното предимство, което имаме е постоянна складова наличност, разнообразие от цветове, модели и размери, качествено и бързо обслужване от търговските ни консултанти в четирите ни офиса в България, логистика на доставките за цялата страна и кратки срокове за изпълнение на поръчките.

     В дългосрочен план се стремим да реализираме динамично, успешно и устойчиво корпоративно развитие с фокус върху иновационната политика и добрите практики за работа с клиенти и бизнес партньори. Основните ни корпоративни клиенти са големи строителни организации, доверяващи се на нашата фирма за ефективното завършване на обектите си.

     Персоналът ни се състои от висококвалифицирани и амбициозни кадри, подготвени за работа в динамична атмосфера. Екипът на компанията е обучен да обслужва клиентите с професионализъм и внимание към детайлите. И винаги с усмивка!

Отзиви за Врати София:

Върнах се след отпуска и видях, че има нова входна врата в офиса. Хареса ми как изглежда и поразпитах от кой магазин за врати е поръчана. Оказа се, че е от Врати София. На сайта им намерих доста добри предложения и смятам съвсем скоро да сменя и външната врата в нас.
Георги
Любенов
Компетентен персонал, бързо и коректно обслужване. Закупихме интериорна врата Gradde от магазина на Врати София на Раковски. Всичко мина безпроблемно, доволни сме от качеството и цената на вратата. Ще посетим отново.
Петранка
Манолова