Филтриране

End of content

Няма повече страници за зареждане

Всеки ремонт води до избора на интериорни врати. Независимо дали е на къща или апартамент, дори и да е само с цел освежаване на дома или офиса, се пораждат няколко въпроса: „Какви интериорни врати да изберем? Какви видове има и за къде са подходящи?”. Ние, от Врати София, ще Ви помогнем, като Ви предложим всички възможни варианти, спрямо Вашия интериор, за да откриете точните интериорни врати за вас.

Интериорни врати на топ цени – ето и нашите предложения:

 • За спалня, най-подходящи са плътните интериорни врати. Те ще Ви подсигурят нужното уединение, тишина и спокойствие. Можете да избирате от богата гама цветове и модели (с фрезовка, остъклени или напълно гладки). Gradde ще ви предложи немско качество на достъпни цени. При тях имате възможност за избор между 2 вида висококачествени покрития. Вътрешните врати са със специални заоблени ръбове за по-голяма сигурност и безопасност, а ако търсите нещо евтино, но качествено – вратите от серия Стандарт са перфектното решение за Вас.
 • В хола и трапезарията е добре да прониква естествена светлина. Затова най-подходящи за тези помещения са моделите интериорни врати от Врати София със стъклени орнаменти.
 • При нужда от временно разделяне на две помещения, ще Ви предложим плъзгащи интериорни врати. Така ще спестите място, а в допълнение ще получите и максимално удобство.
 • Ако търсите врати за баня, алуминиевите интериорни врати са перфектното решение. Устойчиви на мокрене, те ще държат влагата далеч от коридора и останалите стаи.
 • А дали не търсите нещо нестандартно? Нашите стъклени врати са перфектният избор за хората с подобни предпочитания. Моделите с фирмен бранд са изключитело стилно решение за офиси. А защо да не внесете забавна нотка в детската стая със стъклена врата със забавен принт на любимия анимационен герой на Вашето дете?

Немски интериорни врати Граде

Интериорни врати Градде

 • Интериорните врати Gradde имат възможността за цялостно обличане на крилото, без прекъсване на покритието.
 • Вратите са много устойчиви на износване и обещават дълъг експлоатационен живот.
 • Крилото и касата са изработени от HDF плоскости, а пълнежът на вратите е тип „пчелна пита“.
 • „Врати София“ Ви предлага постоянна наличност на склад и гараниция 5 години.

Интериорни врати Стандарт

Интериорни врати Стандарт

 • Интериорни врати Стандарт са качествени врати на достъпни цени.
 • Моделите на серия Стандарт са с фрезовка, със стъкло или изцяло изчистени.
 • Предлагат се в следните цветове: Светъл дъб, Венге, Златен дъб, Орех и Бял.
 • Рамката е изработена от масивна иглолистна дървесина, а крилото от HDF плоскости.

Цветове на интериорни врати

Основната цел на интериорната врата е да ограничи и защити личното пространство. Но освен практични функции, вратата има и спомагателна функция – декоративна.

С увеличаването на гамата врати, изискванията за външния вид и цвета на вратите започнаха да играят водеща роля при избора.

За да промените коренно външния вид на стаята, е достатъчно да смените вратата. Ето защо външният ѝ вид е от особено значение. Довършителните дейности трябва да бъдат на ниво, детайлите – изпипани, цветовете и декора – да пасват с декора на стаята.

Изборът на цвят на вратата често създава затруднения и притеснява всеки, решил да проектира дома си сам.

При избора на цвят на интериорните врати не е необходимо да се придържате към някакви граници – няма строги правила, регулиращи използването на определен нюанс. Изобщо не е необходимо да се следват стандарти. Основното е въображението и чувството за стил.

Бялото е най-универсалният цвят

Белите врати се вписват във всяка стая. Предимствата на този цвят са в усещането за лекота и свобода, които създава. В същото време не е нужно да се притеснявате дали белите врати са в хармония с пода, прозорците или мебелите – те никога не влизат в конфликт с други интериорни детайли.

Венге е много тъмен акцент в много светли помещения

Обозначението „венге“ вече се използва от производителите за назоваване на различни тъмни нюанси, включително тъмен шоколад, кестеняво, черно кафе, тъмно кафяво, до черно.

Такива врати изглеждат много благоприятно в интериори, декорирани в светли, до млечно бели нюанси: колкото по-силен е контрастът тъмно / светло, толкова по-добре.

Ако мислите за закупуване и инсталиране на врати с това покритие, помислете за следните точки:

 • Не препоръчваме да ги инсталирате в помещения с удължено оформление (тясно) или с лошо осветление.
 • Вратите с венге покритие изискват специално внимание. Бъдете подготвени това, че ще трябва да се мият и почистват често: прах, капчици вода и дори незначителни повреди са ясно видими на такива повърхности.

Изберете Врати София и се доверете на консултантските предложения на нашите специалисти. Може да се ползвате и от услугите на нашите монтажисти.

Тук ще получите професионално отношение и отлично качество, на достъпни цени в София.