Технически данни за блиндирана врата модел Т100

Входна блиндирана врата, модел Т100, се предлага в три различни цвята – Спарта, Африка, Бял цвят.  Вратата е изработена от 1,5 мм. метал и МДФ панели от 10 мм. Дебелината на крилото е 70 мм. и неговата структура представлява два 10 мм. МДФ панела, между които е сложено металното тяло. За изолация е поставен полистиренов материал. Вратата е снабдена с две отделни заключващи системи тип DAF моноблок, прибавена е и трета ключалка „резе“, която служи за предпазване отвътре, при неканени гости. Ключалките на вратата са покрити с вкопани в МДФ панела капачки, за да се предотврати евентуално разбиване на патрона. Освен капачките, вътрешното тяло на  патрона е покрито с допълнителна бронировка, което го прави още по-надежден.

Касата е регулируема, компенсаторна и може да покрие зид от 14 см. до 34 см, като има декоративен перваз разположен от двете страни. Метала на касата е прахово боядисан и е с дебелина 1,5 мм. Цветът на касата е в унисон с цвета на МДФ панелите на крилото. Вратата е в комплект с висококачествени сатенирани аксесоари – чукче, шпионка, активна дръжка за отвътре и два варианта на дръжка за външната страна – активна или пасивна/полумесец/. МДФ панелите са с красива фрезовка, която придава елегантност и завършеност на моделите. Вратата е подходяща за жилище, където няма да бъде изложена на постоянни атмосферни влияния. Идеална е за ползване в апартаменти и къщи с козирки, които да я предпазват от влагата и слънцето. Можете да разгледате модел Т100 тук.

Всички тези качествени показатели, дават на модела голямо предимство пред обикновените метални врати. Повечето хора отлагат смяната на вратата при входа на дома си, но всъщност това е инвестиция от първостепенно значение за домакинството. Разходите, които ще се отбележат в семейния бюджет, не са изгубени безвъзвратно. Не забравяйте, че това ще осигури на жилището по-ниски сметки за електроенергия, както и тишина и сигурност, след дълг работен ден и не на последно място, ще добави нотка на елегантност и красота! Ако искате още едно предложение за входна врата за панелно жилище, ще се радваме да Ви запознаем с модел TP-005.