You are currently viewing Входни врати за панелни жилища

Входни врати за панелни жилища

Идват моменти в живота на човек, когато се налага да смени дома си. Дали се нанася в ново панелно жилище или в някое, ползвано от други хора, не е толкова важно. Сигурното и в двата случая е, че когато се сменят собствениците, трябва да се смени и обстановката. Дори и не изцяло, новият дом ще се нуждае от подобрителен или освежителен ремонт. Освен промяна на интериора, в повечето случаи новото жилище, ще се нуждае и от по-голяма сигурност. Какво по-добро от това, да монтирате нова входна врата?

За да се сдобиете с наистина качествена и стабилна врата, най-добре се доверете на специалистите в областта, които знаят кои входни врати за панелни жилища са най-подходящи. Може да изберете да заплатите определена сума за консултация от професионалист, но за да спестите средства има и друга алтернатива. Например, да разгледате предлаганите модели входни врати в интернет пространството. Прочетете в цялост изписаната информация за избраните от Вас продукти.

Определяне на точните размери

Следващата стъпка е, да вземете размери за бъдещата си входна врата. За случая трябва да измерите височината и ширината, както и разстоянието от едната до другата стена (имайте предвид, че старите уплътнения не влизат в мерките). Дебелината на касата определя дали ще има нужда от нови уплътнения или не.

Визията на новата врата

За да улесните продавач-консултантите, при огледа в магазина носете и снимка на старата си врата (допълнително ще се добие представа и за останалия интериор, стени, под и др.), плюс точните размери. Така процесът по намиране на най-добрата врата за вас, ще е по-ползотворен.

Стане ли въпрос за визията на вратата, пазара предлага изобилие от модели и дизайни. От по-семпли и класически, до по-разчупени и нетрадиционни, с олекотена конструкция и т.н.


Нашето предложение за изящна врата

Разбираемо всеки търси най-добрия модел според неговите изисквания и очаквания, гледа как да го напасне според визията на дома си, но и според средствата, които може да си позволи да задели. Именно поради тази причина от богатата гама входни врати, които предлагаме, ние сме подбрали именно този продукт, който бива най-търсен и желан от нашите клиенти.

Представяме Ви входна врата за панелни жилища модел TP-005.

Блиндирана врата TP-005, цвят Савана

Входната врата притежава:

  • Метално оребряване
  • Минерална вата, служеща за шумо- и топлоизолация
  • Вътрешна метална рамка
  • Капачка против разбиване и бронировка на патрона
  • Уплътнение
  • Заключваща система: 2 бр.
  • Шпионка
  • Пасивен шип: 3 бр.
  • Панта регулируема: 3 бр.

Съветваме Ви да се запознаете отблизо с вратата и сме сигурни, че ще се влюбите в нея. Погледнато не само откъм дизайн, а и от страна на нейните характеристики и цена, този модел врата TP-005 е най-подходящ за всяко едно панелно жилище.

Нека да отбележим друго съществено качество на този модел врата, а именно сигурността, която предлага тя.

Заключване на входна врата TP-005 за панелни жилища

Вратата от тази серия има две независими заключващи системи всяка с по три активни шипа. Крилото е подсилено от страната на пантите с три пасивни шипа, които влизат в касата при затворено положение.


Не подценявайте вида на помещението, за което избирате вратата. Много е важен материала, от който тя е изработена. За входните врати, от първостепенно значение е да бъдат издръжливи на климатичните промени (да устояват на големите температурни разлики). Мисия на всяка качествената входна врата, е да успее да запази първоначалната си форма години наред.