You are currently viewing Къде си държите ключовете у дома?

Къде си държите ключовете у дома?

   Едно от нещата, на които най-вероятно не обръщате внимание, прибирайки се вкъщи вечер, е това къде точно си оставяте ключовете. На другия ден, бързайки да изпиете сутрешното си кафе, преди работа, стигате до вратата и установявате, че ключовете Ви ги няма. Колко от Вас са преживявали този стрес рано сутрин? Най-вероятно процента ще е висок.

Ключовете са важни особено, ако живеете сам. С тях заключвате и отключвате ежедневно входната си врата. В случай, че ги загубите, не Ви остават много опции – трябва да търсите ключар, да отидете на хотел или при добри приятели, които да Ви приютят. За да не изпадате в тази нелепа ситуация, създайте специално място за ключовете.

Днес в магазинчетата за декорации или домашни потреби, дори и онлайн, няма проблем да си закупите поставка за ключове. Освен, че са практични, тези пособия са и изключително красиви. Техните създатели сътворяват толкова разнообразни предмети, служещи за тази цел – от къщички, до закачалки и декоративни кутийки.

Ето и една много хитра идея за закачалка за ключове във формата на ключ. Така, като се приберете у дома и видите големият ключ поставен на стената, винаги ще се сещате да си закачите и Вашата връзка с ключове там.

Друг вариант, който също е много идеен и функционален е магнитна поставка за ключове и писма. Стойката се прикрепя към стената, като във вътрешната ѝ част има голям магнит, благодарение на който ключовете се закачат за стойката. Освен за ключове, стойката може да се ползва и за събиране на пощата. Много разпространени са дървените къщички, кутии и рамки за ключове, на които дори, може да сложите снимка на цялото семейство. Или закачливо изрисувани къщички, които да привличат погледа и на най-малките вкъщи. Най-често децата са тези, които обикновено си губят ключовете, затова една от тези поставки у дома ще е много полезна и интересна за тях. Вариантите са наистина много, това са само малка част от идеите, които сме подбрали за Вас.

За съжаление темата за изгубени ключове веднага ни подсеща и за това как да предпазите дома си от кражба. Информирайте се, преди да е станало късно.

Разнообразни аксесоари за входни врати и всевъзможните декорации покрай тях,  дават не само един забавен и различен почерк на интериора и екстериора, но и са доста полезни. Така, че се огледайте се и допълнете входната си врата с нещичко, което хем ще радва окото, хем ще върши чудесна работа в ежедневието Ви,