Къде си държите ключовете у дома?
key 2114455 1920 1

Къде си държите ключовете у дома?

Замисляли ли сте се кое е най-необходимо за един дом? Ние смятаме, че това са ключовете за вратата. С тях отваряме дома си, за да се приберем, а после го затваряме, за да го направим недостъпен за крадци и други недоброжелатели. В същото време, ключовете са едни от най-често губените предмети. За да се случва това възможно най-рядко, е добре поне у дома да имате специално място за тях. Така ще намалите в пъти броя на често задавания въпрос – „Къде са ми ключовете?“ Съществуват най-различни варианти на поставки за ключове, закачалки за ключове, малки къщички за ключове или пък просто една кутия, която да седи в коридора, предназначена специално за тази цел – да прибира ключовете на семейството. Ето и една много хитра идея за закачалка за ключове във формата на ключ. Така, като се приберете у дома и видите големият ключ закачен на стената, винаги ще се сещате да си закачите и вашата връзка с ключове там.

Друг вариант, който също е много идеен и функционален е ето тази магнитна поставка за ключове и писма: Стойката се закача на стената, като във вътрешната ѝ част има голям магнит, благодарение на който ключовете се закачат за стойката. Освен за ключове, стойката може да се ползва и за събиране на пощата. Много разпространени са дървените къщички, кутии и рамки за ключове, на които дори може да сложите снимка на цялото семейство.

Или закачливо изрисувани къщички, които да привличат погледа и на най-малките вкъщи. Обикновено децата най-често си губят ключовете и може би, ако имате една от тези стойки у дома, поне ще се сещат да ги прибират на място докато са вкъщи. Вариантите са наистина много, това са само малка част идеи, които сме подбрали за вас…