Заставаш пред нея
izteglen fajl 2

Заставаш пред нея

Заставаш пред нея, величествена , впечатляваща, прекрасна…. твоята нова входна врата. Ще разчиташ на нея, повече от всичко друго. Тя ще те пази, ще запази и съня ти спокоен. Ще запази теб и твоето лично пространство. Затова се отнеси с нужното внимание и респект към нея – твоята нова входна врата! Колко малко е нужно на човек, за да е щастлив? Колко малко е нужно на човек, за да е спокоен? Или да попитаме – какво? – Една входна врата!

Колко от Вас са мечтали за дом, собствено кътче, само за себе си и най-близките. И аз мечтая… За малка червена кутийка с ключ. Ключа за моята входна врата. Тази, която ще ме посреща, когато и да се прибера. Тази, която ще ме изпраща където и да отивам. Тази, която ще е винаги там…. по всяко време, на същото място! Вратата, която никога няма да попита как съм, плача ли или се усмихвам. Но тя ще е тази,която ще ме кара да се чувствам на сигурно място, когато съм зад нея. Тази стабилната и величествена входна врата.

Изборът винаги е труден. В днешно време е предизвикателство и салам да си избереш. Клиентът е презадоволен – цветове, материали, цени, качество….. А дали пък качеството не е за сметка на цената? Е, аз от собствен опит ще Ви кажа. Не винаги скъпото е хубаво и качествено. Това, че дадена стока се произвежда в Европа, а не в Азия, например, е достатъчен фактор за по-висока цена. Всички сме чували изрази като „китайски боклук“ или “ турски боклук“. Колко от Вас знаят обаче,че Турция и Китай имат между 9 и 12 степени за окачествяване на продуктите? Затова най-добре е първо да разгледате характеристиките на предлаганото и тогава да си направите извода.

И когато най-накрая намерите входната врата, която ви харесва и отговаря на вашите изисквания, не се замисляйте а я купете. Само така ще бъдете спокойни дълги години!