Интериорни врати по поръчка

Интериорни врати по поръчка

Когато за първи път сменяме врати в дома ни, смятаме, че те се изготвят винаги по поръчка по нашите размери. Това съвсем не е така.

„Предлагането винаги е спрямо търсенето” – какво имаме предвид?

Не е тайна за никого, че голямото търсене предразполага голямото предлагане. Повечето интериорни врати се предлагат в размери, в които се търсят най-много. Тези размери са 60см в широчина, защото често помещенията като баня и тоалетна имат от 68-до73 см строителен отвор. Всички останали помещения се правят със строителен отвор от 78 до 83 и 88 до 93см, съществува и още по-голям размер, а именно от 98 до 103см – те са подходящи за интериорна врата с размер на крилото 90см.

Поръчкови интериорни врати

Интериорните врати могат да бъдат направени по поръчка, като това се явява в подрязване на крилото в широчина или във височина. Ако влизате в стандартните строителни отвори, то няма да има нужда от поръчков модел. По поръчка може да бъде направен дизайнът на интериорната врата. За целта се предлага каталог на Граде с повече от 1000 модела, между които може да избирате да бъдат направени поръчково специално за вас. Друг път поръчкови интериорни модели са тези, които подготвяме с плъзгащ механизъм или с две портални крила. Именно по тази причина няма смисъл да се притеснявате. Още щом прекрачите входа на нашите магазини, нашите експертни консултанти взимат действията във свои ръце според Вашите изисквания и представи.

Входните врати се предлагат в стандартни размери 86, 90, 94, 96. Те са най-многобройните типове врати, които могат да бъдат изготвени по поръчка.

  • Поръчкова може да бъде касата на врата. Стандартно тя се предлага в размер, който обхваща зид до 34см. Ако вашият зид е повече, то се изготвя по поръчка каса, обхващаща до 50см.
  • Поръчков може да бъде панела на врата Ви. Можем да Ви изготвим врати с два различни на цвят панела, които съответно единият да бъде от външната страна на крилото, а другият от вътрешната.
  • Поръчково можем да добавим алармена защита към входната врата, за още по-голяма защита.