You are currently viewing Интериорни врати по поръчка

Интериорни врати по поръчка

Когато за първи път сменяме врати в дома ни, смятаме, че те се изготвят винаги по поръчка по нашите размери. Това съвсем не е така.

„Предлагането винаги е спрямо търсенето” – какво имаме предвид?

Не е тайна за никого, че голямото търсене предразполага голямото предлагане. Повечето интериорни врати се предлагат в размери, в които се търсят най-много. Тези размери са 60см в широчина, защото често помещенията като баня и тоалетна имат от 68-до73 см строителен отвор. Всички останали помещения се правят със строителен отвор от 78 до 83 и 88 до 93см, съществува и още по-голям размер, а именно от 98 до 103см – те са подходящи за интериорна врата с размер на крилото 90см.

Поръчкови интериорни врати

Интериорните врати могат да бъдат направени по поръчка, като това се явява в подрязване на крилото в широчина или във височина. Ако влизате в стандартните строителни отвори, то няма да има нужда от поръчков модел. По поръчка може да бъде направен дизайнът на интериорната врата. За целта се предлага каталог на Граде с повече от 1000 модела, между които може да избирате да бъдат направени поръчково специално за вас. Друг път поръчкови интериорни модели са тези, които подготвяме с плъзгащ механизъм или с две портални крила. Различните видове интериорни врати се класифицират, преди всичко, според метода им на отваряне. Именно по тази причина няма смисъл да се притеснявате. Още щом прекрачите входа на нашите магазини, нашите експертни консултанти взимат действията във свои ръце, според Вашите изисквания и представи.

Входните врати се предлагат в стандартни размери 86, 90, 94, 96. Те са най-многобройните типове врати, които могат да бъдат изготвени по поръчка.

  • Поръчкова може да бъде касата на врата. Стандартно тя се предлага в размер, който обхваща зид до 34см. Ако вашият зид е повече, то се изготвя по поръчка каса, обхващаща до 50см.
  • Поръчков може да бъде панела на врата Ви. Можем да Ви изготвим врати с два различни на цвят панела, които съответно единият да бъде от външната страна на крилото, а другият от вътрешната.
  • Поръчково можем да добавим алармена защита към входната врата, за още по-голяма защита.