Топ тенденции за интериорни врати

Топ тенденции за интериорни врати

Домът е нашия замък, така казват за ентусиазмът ни за дизайн на дома. За вашето благополучие е важно мястото, където живеете, да е спокойно, релаксиращо място, което осигурява добре дошла почивка от стреса на ежедневието. А вратите на вашия дом – външни и вътрешни – играят ключова роля в потока на вашето жилищно пространство, независимо дали са спестяващи пространство дизайни, които се възползват максимално от вашите квадратни метри, красиви остъклени опции, които улавят светлината.

Това, че сте наясно със съвременните тенденции, не означава, че трябва да ги следвате, но те могат да бъдат полезен начин за получаване на идеи, които може би не сте обмисляли, ако искате да оправите нещата в къщата си. Ето нашите топ тенденции за интериорни врати за тази година:

Практични, стилни и достъпни интериорни врати

Вътрешните врати от сив ламинат са масивна продължаваща тенденция и ние сме толкова уверени в това, което казваме, че създадохме някои приказно свежи нови дизайни за тази година в отговор на това, което можем само да опишем като поразително.

И така, какво е ламинат? Казано по-просто, ламинатът е най-горният слой на интериорната врата, който създава изключително практичен завършен продукт с дървен ефект. Новите ни ламинатни дизайни включват много популярните стилове на къщи, които безпроблемно се потапят с подови настилки и кухненски стилове, създавайки прекрасно уютно усещане във вашето вътрешно пространство.

Алтернативен вариант е да разгледате нашите модерни стилни и вдъхновени врати, които в момента се предлагат. Всички наши дизайни на ламинатни врати, така че няма да ги намерите никъде другаде.

Каквото и да изберете, методът за производство на ламинатна врата има голямото предимство да придава еднакъв, последователен вид – едно от най-големите ни препятствия в миналото бяха естествено различните зърна, които дървените интериорни врати имат, като много клиенти предпочитат вратите на дома си съвпадат перфектно. С ламинати вече могат!

Интериор врати в тъмна гама на светъл фон

За много от нас максималното използване на всеки квадратен инч пространство е нашият основен приоритет, когато става въпрос за подобрения в дома. Добрата новина е, че вашите врати наистина могат да помогнат, а друга тенденция която продължава да бъде много популярна през 2021 г., е интелигентният дизайн в стил, който се плъзга в пространството на стената и следователно не заема място, когато се отвори и затвори.

Нашите клиенти продължават да обичат нашите идеи за интериорни врати.

Последната ни най-добра тенденция в дизайна за тази година е, че каквото и да решите, когато става въпрос за вратите на дома ви, опциите по поръчка също ще бъдат много популярни. Това е особено ключова тенденция, когато става въпрос за самостоятелно изграждане, тъй като означава, че можете да получите интериорни врати, съобразени с вашите идеални идеи за вашия дом. Нашите опции за оразмеряване по поръчка в редица стилове означават, че наистина можете да пазарувате от нас.