You are currently viewing Украса за входна врата през есента

Украса за входна врата през есента

Любим или не, есента е сезон, носещ промяна. Тя идва с палитра от красиви естествени цветове, с които се обагря цялата природа около нас. Настроението Ви може рязко да спадне, изпращайки лятото, но много малко усилие ще Ви е нужно да положите, за да имате уют и топлина и видите добрите страни на този сезон.

Как да украсим дома и входната врата?

В магазините за декорации може да намерите изключителна и модерна украса, но ако нямате точно в този момент излишни средства, малко фантазия и сръчност ще Ви дойдат на помощ. Каква по-хубава украса може да има от естествената, която ни е дала природата!

Венец в есенна позлата

Направете си една чудесна разходка в парка или гората. Съберете клонки, листа, мъх, шишарки и всякакви шушулки, които можете да намерите. Оформете венец от клонките и го украсете с набора от красиви материали, които сте събрали. Ще Ви е нужен пистолет със силикон, канап и малко търпение и усмивка. Закачете венеца на вратата и ето, вече есента не е толкова лоша, нали?

Тези, които живеят в къща и имат пространство пред входната си врата, могат да допълнят украсата с няколко тикви, разположени отстрани. Не се плашете от тях, има такива, които са декоративни, с различна големина, които са създадени точно за това.

Декоративни тикви

Не намирате тикви – направете си!

Една от чудесните идеи за направата им е, да се използват кръгли дъски за рязане на хляб. Вече може би, се досещате какво предстои? Вземете си необходимата оранжева и зелена боя и ги оцветете. Остава да ги прикрепите около входа на къщата си, това би станало лесно, тъй като дъските си имат вече дупчици на дръжките.

Не е трудно да поканите есента вкъщи чрез подходяща и красива декорация. Развихрете творческите си умения и направете входната си врата приветлива за своите гости. Бъдете различни и креативни!