Често задавани въпроси и техните отговори за външните врати

Често задавани въпроси и техните отговори за външните врати

Може ли да боядисаме външни врати?

Това много зависи от материала, от който е направена външната врата. Повечето съвременни врати са направени от PVC или различни видове дървесни материали и не могат да бъдат боядисани, тъй като повърхностите бързо ще се влошат. Ако вратата е направена от дърво, тя може да бъде боядисана, ако се извърши правилната подготовка и се използва подходяща боя и покритие.

Как да измерим за нова външна врата?

Това е много важна част в процеса на получаване на нови врати и тя трябва да се извърши правилно. Най-често срещаната грешка е измерването на съществуващата врата. Всички измервания трябва да са на строителен отвор.

Front Doors That Will Make Your Home Stand Out 2020 Blog brickbatten

Деформират ли се вратите?

Това обикновено зависи от материалите, които се използват за конструиране на външната врата.ПДЧ  и МДФ с висока плътност са добър избор за апартамент , но ако желаете да смените вратата на къщата , то най – разумния избор е метална врата.

Вратите ви идват ли с дръжки и панти?

Всички врати се продават с дръжки, панти и брави, така че не се налага да търсите отделно към тях . Важно е да изберете дали вратата да е с активна или пасивна дръжка и дали да се монтира шпионка.

Имам ли нужда от противопожарни врати?

Ако подменяте външната врати във вашия дом и се чудите дали да поставите противопожарни врати, можете да изберете такъв тип врати. Може да избирате клас пожароустойчиви, както и вида на дръжките и всички цветове по RAL.

Dublin Front Door in Anthracite Grey Palladio Doors

Какви са стандартните размери на вратите в България ?

В България има много различни стандартни размери на външните врати, които могат да ви объркат. Предлагат се  основна селекция от най-често срещаните размери на вратите на склад, но ние също така предлагаме поръчкови размери по специална поръчка за повечето от нашите гами врати, ако имате нужда от нестандартни размери.