You are currently viewing Изберете композитна входна врата

Изберете композитна входна врата

Проектирани да изглеждат точно като дърво, композитните входни врати обикновено съдържат външна обвивка, изработена от подсилена със стъкло пластмаса (GRP) или UPVC, за да се предотврати тяхното изкривяване, разширяване или свиване. По-леки на тегло, те също са склонни да бъдат по-евтини от дървените модели и се предлагат в различни цветове.

Създайте свой собствен стил

Проектирайте свое собствено уникално творение, като използвате селекция от регенерирано дърво за модерна и екологична входна врата, която е в тенденция. Ако нямате подръчен трион и бормашина, потърсете местен дърводелец.

Изберете стоманена входна врата

Популярни в Америка, стоманените входни врати са чудесни топлоизолатори и един от най-трудните материали за проникване. Сега стоманените врати се предлагат в разнообразни цветове както в традиционния, така и в съвременния дизайн и тъй като те вече са често срещани на масовия пазар, цената също спада.

Заложете на елегантността на Едуард

Силно повлияни от движението „Изкуства и занаяти“, входните врати в стил Едуард са елегантни и изискани. Понякога разположени в по-широка сложна остъклена рамка, тези входове често се отличават с обикновена облицовка, органични форми и витражи. Ако вашият дом има история, защо да не я покажете?

Метална Входна Врата 2020

Стилизиране на двете страни

Добре проектираната входна врата ще изглежда добре както от вътрешната страна на дома ви, така и отвън. Не се чувствайте ограничени от външния цвят – можете да изберете напълно различен нюанс за интериора, който да съответства на естетиката на коридора на вашия вход.

Проектирайте вашата врата

Конструираните дървени врати се изработват от пресовани дървесни частици, с нанесен отгоре фурнир от твърда дървесина. При проектираната врата вероятността да се изкриви или премести е по-малка спрямо масивната дървена врата. Проектираната врата е чаровна и красива.

Внесете малко творчество

Традиционните врати за вили са със скучни и прости конструкции и с минимални детайли. Боядисана в класическо синьо и декорирана с рустикален пшеничен венец, вратата ви ще изглежда интересна, като красива картичка!

Интересна холандска врата

Какво е холандска врата? Това е входната врата, която е особено полезна за домове, които имат малко прозорци и изискват допълнителна вентилация. Разделена хоризонтално, горната половина на вратата може да се отвори независимо от долната половина, която позволява навлизането на свеж въздух. Дизайнът подхожда най-добре на селски тип дом, но също така може да бъде много ефективна и в някои имоти в индустриален стил.