You are currently viewing Какви видове покрития се предлагат при интериорните врати?

Какви видове покрития се предлагат при интериорните врати?

Във всяка една сграда отделните помещения са разделени на отделни стаи. Така че всяка една стая, за да бъде отделена и изолирана с останалите е необходимо да имат монтирани интериорни врати. На пазара в днешно време има изключително богато разнообразие на предлаганите интериорни врати. Така че всеки от нас съвсем спокойно може да избере нещо различно и стилно, което да направи интериора изключително стилен и разнообразен. Предлагането определено е голямо. Но както всеки от нас знае независимо дали тепърва ще сменя, или вече е направил това знае, че основната разлика между тях е материалът или покритието на вратите. В зависимост от предпочитанието на всеки от нас може да избере и покритието, което ще отговаря и на неговото усещане за стил и уют в жилището му.

Покритие на интериорните врати

Едно от най-често срещаните и предлагани покрития при интериорните врати на пазара е ПВЦ фолиото или така нареченото машинно поставено топло пренесено ПВЦ фолио, което придава изключителна завършеност на вратата. В повечето магазини основно се предлагат този тип врати, като и от ценова гледна точка са на достъпни цени с добро и устойчиво покритие. Като се предлагат модели, както изцяло плътни, така и със стъкло или с фрезовка. Следващият вид врати са изцяло от дърво. Като при тях цената е много по-висока и затова този тип врати не винаги може да ги намерим в магазините. Когато сме решили, че залагаме изцяло на тях трябва да търсим точно специализирани в тази област магазини, за да сме сигурни в качеството и здравината на вратата. Другият тип интериорни врати с покритие, които се предлагат, е с 3D полипропиленов ламинат, боядисани или изцяло лакирани врати.

Голямото разнообразие на предлагане позволява на всеки от нас да направи дизайна на своя дом, така че да бъде различен и стилен и всяка една врата да отговаря на останалия интериор.