Как да постигнем стилно и красиво излъчване на дома?

Как да постигнем стилно и красиво излъчване на дома?

Това е въпрос вълнуващ мнозина. Ето и нашия съвет към Вас с нови интериорни врати, защото именно те са водещият елемент и важен акцент в интериора. Всеки един ценящ домашния уют би направил обновяване на старите интериорни врати.

Днес на пазара има голямо разнообразие от модели и стилове интериорни врати. От цветови гами и различни материали за изработка на вратите. Масивно дърво, ПВЦ, ПДЧ, MDF, HDF, врати от закалено стъкло или фурнировани врати.

Вратите, изградени от масивно дърво се изработват от иглолистна или широколистна дървесина, тя е по-мека и много лесна за обработка и по-евтина. По-скъпа и по-тежка за обработка е широколистната дървесина за това и вратите изработени от нея са по-скъпи. Вратите от масивно дърво са идеални за фризови елементи, вертикални или хоризонтални. Затова, ако искате да имате по-масивна, по-здрава врата, препоръчително е да се спрете на врата от масив с фриз.

Плъзгащи интериорни врати

Вратите могат да бъдат със стандартни размери в широчина и височина в зависимост от индивидуалните желания и потребности на клиента. Съвременните модели биват предлагани с различни цветове с модерна интерпретация, която може да преобразите декора и стил в дома Ви. Устойчивите материали, от които се изработват вратите, предлагат и врати с високи технологии. Големият избор в момента на пазара варира от съвременен класически вид до екстравагантни иновации. Предлагат се комбинации от кожа и дърво, стъкло – комбинация от мат и цветно дори и масивно дърво с вградени камъни Swarovski. Плъзгащите се врати също за предпочитани и желани. Те могат да се предвижват по релси разположени успоредно на стената или могат да бъдат скрити в самата стена. Те предлагат голямо удобство и са доста функционални. Могат да бъдат с едно или с две крила с различна широчина и височина. Странно, но има и врати, които са до височината на тавана, дори врати, които се сгъват ветрилообразно. Друга модерна визия за врата е тази сливаща се със стената. Загадъчна и доста ефектна!