You are currently viewing 5 въпроса, които си задавате за интериорните врати

5 въпроса, които си задавате за интериорните врати

Когато става въпрос за покупка на каквото и да било в нас винаги изникват въпроси, които си задаваме, въпроси, които ни вълнуват. Така е и с интериорните врати, независимо дали сме се решили на покупка или сме в процес на обмисляне, или ей така, просто от любопитство.

Кои са най-честите въпроси, които си задаваме за интериорните врати?

На първо място може би е нейната издръжливост и визия. Да, ние винаги искаме да си изберем врата, която да е по-дълго с нас, защото при покупката ѝ сме вложили не само средства, но и голяма част от нашите емоции. Интериорните врати са съвременни и те притежават добра шумо и топло изолация, висока издръжливост на механични увреждания. С различните варианти на пълнеж, тя може да задоволи всеки каприз.

Функции на интериорните врати

Може ли нашата врата да бъде едновременно и защита и да пропуска максимално светлина? Разбира се, че да. Интериорните врати се предлагат в много варианти със стъкло, за да има повече светлина във вашия дом, с повече или по-малко стъкло, изборът е Ваш. Това са вратите на бъдещето, така че бъдете в крак с най-новите тенденции за стъклени врати в дома си.

А може ли вашата врата да ви ‘скрие’? Отговорът отново е Да. С плътните си варианти с фрезовка или без тя е един надежден начин да се почувствате сигурно.

А може ли да позволи помещението да се проветрява дори и вратата да е затворена? Отново Да. С варианта си с вентилационни отвори вашата врата ще е красива и функционална.

Ще ми допадне ли цветът? Този въпрос не трябва да ви вълнува, защото различните серии интериорни врати предлагат голям избор на цвят, който може да се комбинира с всичко във вашия дом. Различни нюанси в кафяво с повече или по малко изразени дървесни мотиви, по-тъмни тонове или светли и бели.

Няма да подминем и дръжките на вратите, те също могат да бъдат различни и удобни за вас. Вратата днес не е просто врата, тя е изкуство и красота.