You are currently viewing Наръчник как най-лесно да изберем интериорните си врати

Наръчник как най-лесно да изберем интериорните си врати

Нуждаете се от нови интериорни врати или просто искате да смените старите, тъй като ви предстои ремонт и желаете да смените интериора в дома си, а вторите врати провалят новите ви планове за цветове, то най-удачният вариант е да направите проучване кои модели са най-подходящи за вас. Ако сте уточнили цветовата гама, в която ще преобразите дома си, нека сега се спрем на конструкцията на крилото и какво точно търсим при избора на врата. Има врати, при които конструкцията на крилото се състои от HDF материал и иглолистна дървесина за подсилване в двата края на вратата.

Има и такива, при които крилата не са толкова масивни и се състоят с пълнеж от така наречената „Пчелна пита”, а може да бъдат изработени по поръчка и с пълнеж, който е ПДЧ, прави ги по-масивни. При тях покритието е по технология, която ги предпазва от надраскване и им придава влагоустойчивост. Има и модели, които изцяло са изградени от дървесен материал, който им придава здравина, изглеждат много по-масивни, а и със сигурност при отваряне на вратата се усеща тази масивност. Има такива, които се затварят безшумно поради ПВЦ езика, който имат. За тези детайли ще ви запознаем, когато посетите шоурумът ни за врати.

Другото и може би най-важно нещо е цената. Има модели, които са на съвсем достъпни цени, а същевременно по нищо не отстъпват на останалите. Ако не сте абсолютно сигурни, че бихте могли да направите правилния избор, винаги може да се обърнете към специалисти в тази област за консултация. Най-лесно би било да проверите в интернет кои врати са най-препоръчителни в зависимост от спецификата на вашето жилище, кои врати в какви цветове и модели се предлагат и сами да решите какво точно ще е най-подходящо за Вас и Вашето семейство.