You are currently viewing Типове врати – личност

Типове врати – личност

Замисляли ли сте как изборът на врати отразява вашата личност? Бързата разходка в домовете на други хора често може да даде ясна представа за това какъв човек живее вътре. Много от тях, разбира се, избират да украсяват по свой собствен начин. Това важи и за избора на врати, които се предлагат в толкова много варианти, че има врата за всеки тип личност. Дръзкият тип не се страхува да използва цветове или други силни елементи в интериора си. Той може да включи боя за стена, уникално изкуство или врати в специални цветове. Дръзкият тип не се страхува да се отдели от тълпата и не иска дом, който да прилича на всички останали.

Класически тип

Спонтанността, креативността и хуморът са ключовите думи за този тип хора, но най-продаваната интериорна врата е класическата бяла врата. Тя се вписва добре в минималистичен стил, който отдавна е характеризирал интериора и привлича този, който обича чистите линии, така че вратата да не се различава твърде много от останалия интериор на дома. “По-малкото е повече”, това е одата за класическия тип. Бялата врата не трябва просто да е бяла врата. Има много възможности, които са с различни дизайни или масивни решения, така че вратата допълва останалата част от интериорния ви дизайн и нуждите на вашето семейство по най-добрия начин. Съчетаването на бялата врата с интериора е лесна задача. Така, че защо, не?

Съвременен тип

Има и хора, които предпочитат интериорния дизайн с “малко повече” и често избират сиви или черни врати, които придават на дома съвременен вид. Дори триизмерни врати, които придават модерен интериор и вечен дизайн през последните години станаха много популярни в чужбина. Модерният тип позволява някакви иновативни решения, за да няма съвпадения в новостроящите се жилища и са добре обмислени до най-малкия детайл. Интериорът често е простичък, с няколко неща, които се различават и придават на стаята свой собствен характер.

Червената нишка в дома е задължителна за съвременния тип. Практическият тип, който е със семейство и деца, обича практични решения, често избира да интегрира вратите с други неща в дома си. Практическият тип винаги счита функцията преди покупката, а многофункционалните интериорни елементи предизвикват голям интерес у него. А вие от кой тип сте?