You are currently viewing Опасни признаци, че вратата ви вече е за смяна

Опасни признаци, че вратата ви вече е за смяна

Омръзна ви всеки път когато влезете в жилището си, да чувате неприятни звуци от интериорните врати, които отваряте и затваряте ежедневно или по-лошо вратата се е надула, а може просто вече да не ви харесват.

Трябва ли да закупим нова врата?

Сега ще ви покажем някои от признаците при, които трябва да смените Вашата врата. Нека започнем като кажем, че входната врата, е най-отваряната врата във вашия дом, ако ключът не влиза в патрона и трябва да го натискате или побутвате или въртите с усилие, това е един от знаците, че имате проблем с вратата. Разбира се, има начини за ремонт на ключалката, но не всеки случай е подлежащ на това.

Ако само самата врата е износила, изкривила или има проблеми с пантите, или скърца това е друг признак, че ви трябва нова. Нека пристъпим към интериорните врати, често в миналото вратите са били подрязвани на око, което създава редица неудобства като, трудно отоплявате помещението, влиза нежелана светлина, цялото това неудобство може да си го спестите с поръчката на нова интериорна врата, а така ще допринесете за свежестта на жилището си!

Дръжките на интериорните ви врати ако са остарели, придават допълнително неудобство като прискърцват, когато ги отваряте и затваряте. Новите врати имат PVC език, който допринася за безшумното и използване, както и не се налага да бъде смазван. На пазара в момента се предлага богата гама от различни видове стъкла които могат да бъдат част от Вашата интериорна врата ако желаете допълнителна светлина в жилището си. Много често в жилищата са слагани дървени врати за баня, които често изгниват и се надуват и стават негодни за употреба.

Сега вече може да замените тази дървена врата за баня с нова алуминиева интериорна врата която на практика никога няма да се надуе от влагата. Нещо което не бива да пропускаме е и касата и первазите на вратата, те също са част от нея и ако са повредени, износени или имат белези от употреба, това също създава дискомфорт, а и е опасно защото касата е това което държи вратата. Надявам се да сме ви били полезни.