С какво да съчетаем интериорните врати?
f5ddf7bd97d01d87f4a7985398aea709 S

С какво да съчетаем интериорните врати?

Лятото е сезонът на усилените ремонти. Много хора използват отпуските, за да освежат дома си, да ремонтират част от него. Интериорните врати също не са за изпускане. Няма как да оставим помещение без врата. Правилното съчетание и подреждането на вратите e определящо за успешното преминаване от стая към стая в жилището. Преди да изберете конкретен модел или цвят, помислете с какво сте решили да съчетаете вратата. Практично е да се съчетават с тези неща в стаята, които няма да се сменят скоро и същевременно определят цветовата гама на интериора. Обикновено това са пода и дограмата в помещението.

Всички си мислим, че смяната на интериорната врата е финала на ремонта, но ако не сме предвидили с какво да съчетаем стилово и цветово вратата, накрая можем да останем неприятно изненадани. Затова изборът на врата трябва да предшества ремонта в дома.

Правилното съчетаване на елементите в интериора ще направи дома ни уютен и притегателен. Така се случва и с вратите. Ще ни е доста трудно да изберем бързо модел и цвят, заради голямото разнообразие в търговката мрежа. Можем да видим различни модели, направени от различни материали, а и затруднението идва и от необходимостта да се съчетаят с вече съществуващи детайли в обзавеждането като пода и дограмата.

Под

Паркетът е най-практичната и качествена подова настилка. Той е лесен за съчетание, защото е естествен и екологичен. Може да се сложи във всяко едно помещение и е лесен за поддръжка. Изработва се от масивна дървесина и лесно се комбинира с всички видове мебели.

Дограма

Това е другият елемент от интериора, с който трябва да се съобразим, когато избираме врата за някоя от стаите. Определено на пазара съществуват всякакви цветове дограма, което спомага за по- лесния избор на подходяща врата. Ако все пак не можете да вземете решение, допитайте се до специалистите!

Интериорните врати привличат погледа на гостите и сериозно трябва да помислите, преди да изберете модел, цвят и покритие. Старайте се да съчетаете вратата с пода и дограмата не само цветово, но и по стил!