You are currently viewing Бяла интериорна врата? Защо не?

Бяла интериорна врата? Защо не?

Подменяйки интериора в своя дом, в повечето случаи, домакинствата се отнасят с малко резерви към белия цвят. Оказва се, че бялото наистина може да изглежда толкова красиво и изключително стилно, както само по себе си, така и в различни комбинации. Подсъзнателно цветът се асоциира с чистота, което кара хората да изпитват още по-голямо удовлетворение и уют, стоейки в своя дом.

Различни комбинации с бял цвят врата

Допълнителен плюс е, че повечето цветове се комбинират изключително добре с бялото. Ако стените, например, са в тон сиво или пък червено, дори черно (за експериментаторите), решението за бялата интериорна врата, се оказва много подходящо. Така, тя би изпъкнала, но без да взима превес, а само ще допълва дизайна на жилището. Друг вариант с подобен ефект, е тъмни стени, тъмен под и бяла врата.

Също така, ще видите да се предлагат и входни бели врати. Това предложение за някои от потребителите е немислимо, а за други въпрос на стил. Дом с бели – входна и интериорни врати, ще направи голямо впечатление, със своята класа и излъчване.

Можете да проявите фантазия и наистина да си направите много и страхотни комбинации с активното присъствие на белия цвят.

Защо белият цвят се избягва?

Една от причините да се избягва белият цвят за вратите, е защото цари мнението, че се запацва бързо, петната изпъкват и това ги прави трудни за ежедневна поддръжка. Истината е, че всъщност те се замърсяват точно толкова, колкото и останалите цветове врати.  Когато вратата е тъмна, по нея си личат петна от пръсти, натрупан прах, драскотини, а при светлата врата тези негативи ги няма. Тя умело ги прикрива. Разбира се, качествените покрития при интериорните врати, предполагат и достатъчно лесна поддръжка.  Друго положително качество на белият цвят е, че оптически ще допринесе, домът Ви да изглежда по-широк и просторен.

Разгледайте страницата ни във фейсбук за да намерите интересни предложения за интериорен дизайн в комбинация с белите врати.