Бяла интериорна врата? Защо не?
door 3299119 1920

Бяла интериорна врата? Защо не?

Когато  подменяме интериора в нашия дом в повечето случаи се отнасяме доста скептично към белият цвят. Всъщност бялото може да изглежда наистина красиво и много стилно както само по себе си, така и в различни комбинации. Свързваме този цвят с чистота, което от своя страна ни кара да се чувстваме още по-уютно в своя дом. Почти всички цветове се комбинират изключително добре с бялото. Ако стените например са в сивата гама или пък червено или дори черно (за експериментаторите),  много добро решение е бялата интериорна врата.  Друг вариант е тъмни стени, тъмен под и бяла  врата.

Също така на пазара се предлагат и входни бели врати. Комбинацията на входна и интериорна бяла врата  ще придаде завършеност на целият замисъл. Можем да развихрим фантазията и наистина да се направят много и страхотни комбинации с активното присъствие на белият цвят. Една от причините да се пренебрегва белият цвят за вратите е защото битува мнението, че се цапат бързо , петната изпъкват и това ги прави трудни за поддръжка . Всъщност те се цапат точно толкова колкото и останалите цветове врати.  Когато вратата е тъмна, по нея си личат петна от пръсти, натрупан прах, драскотини. А при светлата врата тези негативи ги няма. Освен това, покритията са толкова уеднаквени и са еднакво лесни за поддръжка.  Друго положително качество на белият цвят е, че прави оптически да изглежда по-просторен домът ни.

Разгледайте страницата ни във фейсбук за да намерите интересни предложения за интериорен дизайн в комбинация с белите врати.