Как да постигнете синхрон между интериорните врати и мебелите
9f9f79e544fb8eb705d18df3c18b9f0a XL

Как да постигнете синхрон между интериорните врати и мебелите

Интериорните врати са от голямо значение, когато решим да ги сменяме с нови. Също тaка ако обновяваме и обзавеждането. Ако правите основен ремонт, ще сменяте подова настилка, врати, мебели, тапети, със сигурност няма да Ви препоръчаме всички тези неща да бъдат в един цвят. Това внушава еднообразие във вашето ежедневие, с такова впечатление биха останали и вашите гости. Разбира се не трябва да обзавеждате дома си с прекалено шарени цветове, възможно е да оставите несериозно впечатление у ваши приятели. Ако наистина искате домът Ви да изглежда стилен, елегантен и уютен, трябва добре да подберете и да съчетаете цветовете.

Например, подът и всички интериорни врати да са в един цвят, но разбира се в различен нюанс. Може вратите да бъдат с една идея по-тъмни, а пода по-светъл, но да са от една цветова гама, а не напълно различни.

Мебелите може да съчетаете с кухненското обзавеждане например. Днес много актуални цветове за интериорни врати са тези в светъл и тъмен нюанс на дъба. Ако пък имате предпочитания, стените и пода Ви да изпъкват, то тогава те трябва да са в различни нюанси. Много добре би изглеждало ако изберете по-светъл нюанс за стените, а по-тъмния оставите за пода. Когато стените са в светъл тон, мебелите трябва да са в по-тъмен, за да изпъкват.

Разположението на мебелите също е много важно, за да изглежда домът Ви уютен и топъл. Поставете килим, който ще подхожда на интериора и вашите врати.

И сега обърнете по–сериозно внимание на спалнята, това е мястото за отдих и почивка. На първо място изберете удобно легло. Мебелите в спалнята, като например нощни шкафчета, гардероб, скрин може да съчетаете с цвета на вратите. Може на стените да сложите орнаментни тапети и с тях да съчетаете пердета или щори в спалнята, също и самата покривка за спалнята. А за спалното бельо Ви съветваме да изберете цветове, които да са в сходство с всичко в нея.